Format

BODYFRYS Nyt i klinikken

Fedtfrysning
1000 kr. pr behandling

Cryolipolysis
Nogle fedtdepoter eller fedtlommer kan være svære, ja endda umulige at slippe af med uanset hvor benhårdt du træner eller hvor standhaftig du er med din kost.
Fedtfrysning eller også kaldet Cryolipolysis kan effektivt og smertefrit få bugt med det. Så uanset om du er irriteret over for god en polstring på hofter, mave, håndtag, inderlår, bh-delle, banan-delle (lige under ballerne) eller mandebryster kan behandlingen fjerne eller minimere det.
Cryolipolisys behandling med 1 håndtag: Anvendes typisk midt på maven.
Cryolipolisys behandling med 2 håndtag: Anvendes typisk på arme, balder, lår, hofter eller til særlige kraftige personer der ønsker en større effekt i mave-området.

Fedtfrysningen foregår på udvalgt område på kroppen og områdes afkøles. Fedtcellerne i det berørte område fjernes gradvist over en periode på 2 uger til 2 måneder, fordi fedtcellerne ganske enkelt ikke kan tåle kulden og dermed dør. Metoden kræver ikke kirurgi, bedøvelse eller nåle og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Hverken hud, væv eller organer bliver påvirket i forbindelse med behandlingen, kun fedtcellerne som jo skurrer dit øje.
Resultatet er langvarigt og studier påviser en reduktion af fedtet på op til 30%. Efter behandling kan der forekomme rødme, ømhed og lettere hævelse og lidt nedsat følesans i op til 1 uges tid. Der kan ligeledes opstå blå mærker.
Cryolipolisys er udviklet af læger og fedme eksperter på Harvard Universitetet i USA og forskningen viser den største effekt på problemområder med begrænset størrelse og derfor anbefaler vi ikke ”Bodyfrys” til større områder og til decideret vægttab.
På de næste side kan du se hvad Fatburning Fitness Blog skriver om metoden.

Hvad er det
Cryolipolysis, bedre kendt som Fedtfrysning, er en moderne måde at støtte ens fedttabsanstrengelser på. Antaget til at være lige så effektivt som liposuction, dog er det meget mere sikker, da der generelt ikke er nogen bivirkninger forbundet med processen.
Fedtfrysning er kendt for at give fantastiske resultater, når man ønsker at reducere fedt i taljen, på maven, hofter og lår, samt brysterne (for mænd)!
Forskningen har vist, at fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end kroppens øvrige celler. Fedtcellerne bliver derfor ødelagt af frysning. I gennemsnit fjernes 20-30% af fedtvævet ved én behandling. Hud (beskyttes med anti-freeze membran), muskler, kar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.
Fedtfrysning skal anses som en permanent fjernelse af fedtceller. Så længe du ikke tager på i fedtmassen, vil du ikke se en forøgelse i de behandlede området nogensinde. Nærliggende / tilbageblivende fedtceller kan dog blive større, hvis ikke du passer din vægt.
Forskningsbaseret
Behandlingen er baseret på mange års forskning, der har dokumenteret effekten af at nedkøle fedtceller. Der kan sættes ind præcis mod de fedtdepoter, der ikke kan trænes væk, og det betyder, at behandlede fedtdepoter bliver mindre og eller helt forsvinder!
Umiddelbart efter behandlingen iværksætter kroppen en naturlig udskillelse af de ødelagte fedtceller og allerede efter ca. tre uger, begynder resultatet at være synligt. Det endelige resultat opnås efter ca. 2-3 måneder.
Mange opnår den ønskede effekt efter blot én behandling, hvor andre ønsker / har behov for 2 eller 3 behandlinger. Det er best at holde mindst 1 måneds mellemrum mellem behandling af det samme område – tidligst der kan man se realistiske resultater efter den forgående frysning.
Hvordan det foregår
Efter rolig konsultation, hvor der aftales hvordan behandlingsforløbet skal foregå, vil du få påsat en anti-fryse membran på huden og et Cryolipolysis Applicator (hovedstykke) ovenpå. Hovedstykket suger blidt din hud op i sig og begynder at varme den lige så stille i ca. 5 minutter, hvorefter den fryser dine fedtceller ved -5 til -10 grader, afhængigt af hvilket område der behandles og hvor meget, der skal arbejdes med, i 30-60 minutter imens du bliver masseret af maskinen.
Kunder der efterfølgende er effektive til at massere det behandlede områder, ser meget bedre resultater, og effekten ses også hurtigere.
Fedtfrysning Egner Sig Til Bestemte Personer
Alment er det ikke muligt at træne fedt væk fra bestemte områder. Man mister det fra hele kroppen, nogenlunde samtidigt.
– Har du, trods en sund livsstil og motion, svært ved at slippe af med nogle bestemte fedtdepoter på kroppen, er fedtfrysning sikkert noget for dig. Nogle gange har man bare et område, der ikke uden videre kan trænes væk, det er her fedtforbrændning er i sit es.
– Er du i gang med at træne og har du behov for ekstra motivation, er fedtfrysning et super skub i den rette retning!
– Har du vedvarende fedtdepoter efter f.eks. graviditet, kan fedtfrysning være et fornuftigt valg for dig.

De Bedste Kandidater
• Er over 25 år gammel og sund og rask
• Holder en kropsvægt, der forholdsvis er tæt på deres ideale kropsvægt
• Har en fedtprocent under 30 for kvinder
• Har en fedtprocent under 25 for mænd
• Har tålmodighed (resultater vises først 3-6 uger efter behandlingen)
Fedtfrysning er ikke egnet for disse personer
• Patienter der får blodfortyndende mediciner
• Patienter der har Raynaud’s disease
• Gravide patienter
• Patienter med metal i kroppen i behandlingsområdet
• Patienter der har fået kirurgisk indgreb i behandlingsområdet indenfor det sidste år
• Patienter med hernia i nærheden af behandlingsområdet
• Patienter med Hepatitis C
• Patienter med alvorlige diabetes
• Patienter med lever problemer
• Patienter med epilepsi
• Patienter med cancer eller som er HIV positive