Om os

Jeg åbnede klinikken i august 2013. Forinden havde jeg længe, på hobby basis, beskæftiget mig med de ting jeg nu tilbyder. Den permanente make-up udsprang af en bagrund som almindelig tatovør, hvorved det andet fangede min interesse.
Fra 1/9 2014 har jeg desuden ansat min bedre halvdel, Martin, som tatovør, så dette tilbydes nu også i butikken. Ring for info eller tidsbestilling.

Vi har ydermere Tanya ansat til de samme opgaver som jeg selv.

Josefine Vizago

Jeg sætter en stor ære i, at folk går ud af min butik glade og tilfredse. Desuden er det vigtigt for mig at fremhæve, at butikken udbyder eksklusiv kvalitet, til en yderst fair pris, sammenlignet med andre på markedet. Jeg bruger nogle af de allerbedste produkter i landet, og er diplomuddannet ved disse; ProNails og CND fx.

De i forvejen fornuftige priser betyder dog ikke at, hvis i ønsker flere forskellige behandlinger, at i ikke kan få et godt tilbud.

Klinikken har et bredt udvalg af behandlinger, der alle har det tilfælles, at de forskønner og giver velvære.

Klinikken tilbyder: Tanya og jeg udbyder gelenegle på hænder og fødder, samt shellac – Produkter fra Light Elegance og CND. – Farve af vipper og bryn. – Vippe extensions/Singlelashes  – Voks behandlinger – Ansigtsbehandling med micro teknologi – Beauty Angel lys – Permanent make-up (tatovering af bryn, eyeliner, læber mm.), spraytan, lashlift  samt alm. tatovering ved Martin.

Derudover har vi altid forskellige former for tilkøb til de forskellige behandlinger: neglelak, file, creme mm. – og selvfølgelig sjove sæson varer og gode gave ideer.

 

Ved tidsbestilling, brug gerne min online booking her på siden. Det er nemmere for alle.

Husk at anføre behandling, navn og telefon nr.

 

Har du brug for akut tid, besvarelse af spørgsmål eller lign. er du velkommen til at ringe i butikkens åbningstid, eller sende en sms. Skulle jeg være optaget, kantakter jeg dig, så snart jeg kan.

 

Afbudspolitik: Ved bestilling til permanent make-up, betales der et depositum ved booking, på 500 kr. til 61619.  Udebliver du til behandlingen, tilbagebetales dette beløb ikke. Desuden er det en stor hjælp, hvis du skulle få brug for at melde afbud, at du gøre det i så god tid som muligt – senest dagen før.

Du kan i klinikken betale kontant, med mobilepay eller kort.

Pr. 1/9 2014 er Martin ansat til almindelig tatovering – læs om ham og hans arbejde i menuen under tatovering. DSC00674