Traditionel tatovering

Jeg hedder Martin, og startede med at tatovere i år 2001. Jeg blev lært op af en anden fynsk tatovør der hedder Frank, der på daværende tidspunkt arbejdede i en butik i Odense.
Da jeg startede var der ikke mange konkurrenter og hvis man kunne tegne en rose og en ørn eller et anker, var man godt på vej som professionel tatovør. Tiderne er heldigvis skiftet og kravene og konkurrencen er til kundernes fordel, blevet høje. Jeg er ansat i flexjob og er derfor ikke i butikken på fuld tid og derfor er det heller ikke alt jeg laver. Store “tribal” projekter og menneskeportrætter vil derfor oftest blive henvist til en af de mange dygtige specialister på de felter. Ud over det er der ingen fine fornemmelser og jeg mener ikke man skal afvises pga. en dårlig beslutning, hvad enten det er et dårligt motiv eller en ferie tatovering, der ikke blev som forventet. Jeg laver gerne cover-up, skrift, blomster osv. Skulle der angives en favorit befinder jeg mig bedst med kranier og dæmoner i sort og grå samt dyreportrætter ligeledes i sort og grå.
Jeg står gerne til rådighed med vejledning om både motiv og placering og pga. bitter erfaring forbeholder jeg mig retten til at afvise placeringer og motiver der ikke kan forenes med et godt slutresultat. Der vil under og efter tatovering blive givet grundig instruktion om efterbehandling og de ting man skal være opmærksom på.

Prisen her kan være svær at oplyse.
Som udgangspunkt koster en opstart min. 500 kr.
Dette inkluderer som regel de første 10 min. under nålen.
Dvs. helt små tatoveringer som fx bogstaver.
Efterfølgende betaler man på time basis, hvis der ikke er aftalt en færdig pris fra begyndelsen.
Hvis du har en ide eller et projekt, skal du forvente at du selv skal betale for “tegnetid”. Ved tegnetid betales et depositum, som fratrækkes prisen på tatoveringen. Denne får du ikke igen, hvis du ikke møder op til den aftalte start tid. Ved online booking kan der forekomme lang ventetid, hvis du har ønsker om tid der ligger uden for kalenderen, så ring og få en snak om det. Direkte nr: 31351338.

Creme kan købes i butikken til 50 kr.