Vi tilbyder

BodyrFrys

Fedtfrysning
Cryolipolysis
Nogle fedtdepoter eller fedtlommer kan være svære, ja endda umulige at slippe af med uanset hvor benhårdt du træner eller hvor standhaftig du er med din kost.
Fedtfrysning eller også kaldet Cryolipolysis kan effektivt og smertefrit få bugt med det. Så uanset om du er irriteret over for god en polstring på hofter, mave, håndtag, inderlår, bh-delle, banan-delle (lige under ballerne) eller mandebryster kan behandlingen fjerne eller minimere det.
Cryolipolisys behandling med 1 håndtag: Anvendes typisk midt på maven.
Cryolipolisys behandling med 2 håndtag: Anvendes typisk på arme, balder, lår, hofter eller til særlige kraftige personer der ønsker en større effekt i mave-området.

Fedtfrysningen foregår på udvalgt område på kroppen og områdes afkøles. Fedtcellerne i det berørte område fjernes gradvist over en periode på 2 uger til 2 måneder, fordi fedtcellerne ganske enkelt ikke kan tåle kulden og dermed dør. Metoden kræver ikke kirurgi, bedøvelse eller nåle og du kan vende tilbage til dine normale aktiviteter umiddelbart efter behandlingen. Hverken hud, væv eller organer bliver påvirket i forbindelse med behandlingen, kun fedtcellerne som jo skurrer dit øje.
Resultatet er langvarigt og studier påviser en reduktion af fedtet på op til 30%. Efter behandling kan der forekomme rødme, ømhed og lettere hævelse og lidt nedsat følesans i op til 1 uges tid. Der kan ligeledes opstå blå mærker.
Cryolipolisys er udviklet af læger og fedme eksperter på Harvard Universitetet i USA og forskningen viser den største effekt på problemområder med begrænset størrelse og derfor anbefaler vi ikke ”Bodyfrys” til større områder og til decideret vægttab.
På de næste side kan du se hvad Fatburning Fitness Blog skriver om metoden.

Hvad er det
Cryolipolysis, bedre kendt som Fedtfrysning, er en moderne måde at støtte ens fedttabsanstrengelser på. Antaget til at være lige så effektivt som liposuction, dog er det meget mere sikker, da der generelt ikke er nogen bivirkninger forbundet med processen.
Fedtfrysning er kendt for at give fantastiske resultater, når man ønsker at reducere fedt i taljen, på maven, hofter og lår, samt brysterne (for mænd)!
Forskningen har vist, at fedtceller er betydeligt mere sårbare overfor kulde end kroppens øvrige celler. Fedtcellerne bliver derfor ødelagt af frysning. I gennemsnit fjernes 20-30% af fedtvævet ved én behandling. Hud (beskyttes med anti-freeze membran), muskler, kar og nerver bliver i modsætning til fedtvæv ikke påvirket af kulden.
Fedtfrysning skal anses som en permanent fjernelse af fedtceller. Så længe du ikke tager på i fedtmassen, vil du ikke se en forøgelse i de behandlede området nogensinde. Nærliggende / tilbageblivende fedtceller kan dog blive større, hvis ikke du passer din vægt.
Forskningsbaseret
Behandlingen er baseret på mange års forskning, der har dokumenteret effekten af at nedkøle fedtceller. Der kan sættes ind præcis mod de fedtdepoter, der ikke kan trænes væk, og det betyder, at behandlede fedtdepoter bliver mindre og eller helt forsvinder!
Umiddelbart efter behandlingen iværksætter kroppen en naturlig udskillelse af de ødelagte fedtceller og allerede efter ca. tre uger, begynder resultatet at være synligt. Det endelige resultat opnås efter ca. 2-3 måneder.
Mange opnår den ønskede effekt efter blot én behandling, hvor andre ønsker / har behov for 2 eller 3 behandlinger. Det er best at holde mindst 1 måneds mellemrum mellem behandling af det samme område – tidligst der kan man se realistiske resultater efter den forgående frysning.
Hvordan det foregår
Efter rolig konsultation, hvor der aftales hvordan behandlingsforløbet skal foregå, vil du få påsat en anti-fryse membran på huden og et Cryolipolysis Applicator (hovedstykke) ovenpå. Hovedstykket suger blidt din hud op i sig og begynder at varme den lige så stille i ca. 5 minutter, hvorefter den fryser dine fedtceller ved -5 til -10 grader, afhængigt af hvilket område der behandles og hvor meget, der skal arbejdes med, i 30-60 minutter imens du bliver masseret af maskinen.
Kunder der efterfølgende er effektive til at massere det behandlede områder, ser meget bedre resultater, og effekten ses også hurtigere.
Fedtfrysning Egner Sig Til Bestemte Personer
Alment er det ikke muligt at træne fedt væk fra bestemte områder. Man mister det fra hele kroppen, nogenlunde samtidigt.
– Har du, trods en sund livsstil og motion, svært ved at slippe af med nogle bestemte fedtdepoter på kroppen, er fedtfrysning sikkert noget for dig. Nogle gange har man bare et område, der ikke uden videre kan trænes væk, det er her fedtforbrændning er i sit es.
– Er du i gang med at træne og har du behov for ekstra motivation, er fedtfrysning et super skub i den rette retning!
– Har du vedvarende fedtdepoter efter f.eks. graviditet, kan fedtfrysning være et fornuftigt valg for dig.

De Bedste Kandidater
• Er over 25 år gammel og sund og rask
• Holder en kropsvægt, der forholdsvis er tæt på deres ideale kropsvægt
• Har en fedtprocent under 30 for kvinder
• Har en fedtprocent under 25 for mænd
• Har tålmodighed (resultater vises først 3-6 uger efter behandlingen)
Fedtfrysning er ikke egnet for disse personer
• Patienter der får blodfortyndende mediciner
• Patienter der har Raynaud’s disease
• Gravide patienter
• Patienter med metal i kroppen i behandlingsområdet
• Patienter der har fået kirurgisk indgreb i behandlingsområdet indenfor det sidste år
• Patienter med hernia i nærheden af behandlingsområdet
• Patienter med Hepatitis C
• Patienter med alvorlige diabetes
• Patienter med lever problemer
• Patienter med epilepsi
• Patienter med cancer eller som er HIV positive

Permanent make-up

Bryn:
Vi stræber efter, at få dine bryn til at se så naturlige og ægte ud som mulig. Jeg bruger helst Hairstrokes (3D) metoder alt efter, hvor meget hår dine naturlige øjenbryn har. Vi starter med at tegne dine bryn op med en blyant og snakker om farvevalg. Efter optegningen markerer vi let formen og derefter smører/sprøjter vi bedøvelse på. Smerten bliver mange overrasket over, da et slet ikke er så slemt som forventet. Med Hairstrokes metode laver vi små streger der ligner hår. På den måde kommer dine bryn til at se så ægte ud. Man kan også kalde det 3D effekt.

Vi laver desuden en del på ”skabelon”.  Dvs. at hvis der ingen hår er at arbejde med, grundet sygdom eller lign. Så kan vi lave det bryn du suverænt ønsker.

Holdbarheden på bryn svinger mellem 2-5 år. Dette afhænger af hudtype og hvad din hud udsættes for. Den pigment jeg tegner med, er fx ikke så vild med solbadning, der vil de altså falme hurtigere. Efter første behandling, har du inkluderet i startprisen en gratis opfarvning. Skal dine bryn tegnes op igen, eller der blot er små justeringer foregår dette på klinikkens regning én gang, inden for 1-3 mdr. fra første behandling. Derefter er prisen de 700 kr. en almindelig opfarvning koster. Det skal siges at der ikke er nødvendigt i alle tilfælde. Prisen på 700 kr. inkludere mindre korrektion, i farve eller form. Ikke ved et helt nyt bryn efter en lang årrække!

Eyeliner:

Ved eyeliner slipper du helt for selv at lægge det mest besværlige make-up – det er så nemt og smukt. Eyelineren laves normalt i sort, og kan laves i den tykkelse du ønsker.

Læber/liner: Dette kan laves nøjagtigt som du ønsker det. Du skal forvente en samtale inden vi kan få i gang, hvor vi bliver enige om farve og hvad du vil opnå med behandlingen. Prisen her svinger mellem 3-5000 kr.

Brystvorter: Hvis du har fået fjernet et bryst, eller dine brystvorter er for lyse eller ujævne, så kan vi rette dem op. Prisen her ligger mellem 1500-2500 kr.

Skønhedsplet: Har du en skønhedsplet der skal være kraftigere, eller du ønsker en helt ny, så tegner vi det.

Har du spørgsmål til andre former for permanent make-up, så kontakt mig endelig for information.

Farve: Bella nano pigment er produceret i overensstemmelse med de højeste standarder for renhed og strenge standarder for kontrol, som følger alle kosmetiske fremstillings protokoller for kosmetik.  Bella Nano pigment farver er blevet testet til at overholde deres respektive specifikationer til brug i både Permanent Kosmetisk Makeup og dertil
knyttede procedurer.

Permanent make-up er tatoveret på, ergo giver det et åbent sår når man er færdig. Det skal behandles med forsigtighed og passes som du bliver instrueret i. Sørg for at vask det, og smør det med crem 2-4 gange dagligt.
Den dag du går ud af butikken vil resultatet være meget mørk. Farven falmer ca. 50% den første uge. Hav altid i mente, at du har en gratis opfarvning med i de fleste behandlinger – det er nemmere for mig at gøre fx brynet mørkere og bredere, end den anden vej rundt – så tænk inden du sætter nålen på huden.

Pris (Depositum 500,-) + Ekstra Creme til efterpleje 20-50,- Du får en med hjem efter behandling.

Afbudspolitik: Afbud skal ske senest dagen før den aftalte behandling!

AL GRATIS OPFARVNING, INKLUDERET I STARTPRISEN, SKAL SKE 1-6 MDR. EFTER FØRSTE BEHANDLING, EFTER AFTALE. ELLERS ER PRISEN PÅ OPFAVNING ALTID 600 KR. HVIS DIN PERMANENTE MAKEUP ER LAVET HER FØRSTE GANG. PRISEN PÅ LIPLINER KAN DOG VARIERER.
Nanopigment farve falmer, afhængig af hudtype, solbadning, osv. Derfor ydes der kun opfavningsgaranti i de første 6 mdr.

Negle

Vil du have smukke og velplejede negle? Så er du kommet til det rigtige sted !
Hvad enten du ønsker manicure, manicure med lak, semi-permanent lak (SoPolish), gelenegle mm. jeg hjælpe dig. Jeg laver alle former for neglebehandlinger i klinikken, med de bedste produkter på markedet (ProNails) og der er helt sikkert noget for enhver smag.

Ring og få en uforpligtende snak om, hvad dine ønsker og behov er.
Manicure:
Dine negle og hænder bliver plejet, neglebånd skubbet ned, neglene files i form. Du får en klar lak på.
Lak-manicure:
Samme som manicure men her kan du vælge en af Pronails’ super holdbare og flotte lakker. Der findes over 100 farver så der er helt sikkert noget for enhver smag. Du vil få basecoat og topgloss på og lakken er super holdbar! Har jeg en salgslak stående i den farver du ønsker påført, kan du få den med hjem efter behandlingen, inkluderet i prisen. Lak pris normalt: 129 kr.

Sopolish -Semi holdbar lak
Sopolish er et fantastisk produkt til dig, der ønsker noget der holder bedre end lak, men ikke ønsker at få gelénegle på. Behandlingen tager under en halv time. Holdbarheden er 2-3 uger og produktet kan opløses, når man ikke længere ønsker at have det på. Der findes mange smukke farver og du kan også vælge fransk kant. Suveræn også til tæerne!
Dette laves også med vitalskin – der er et gennemsigtigt klistermærke der påføres inden lakken, så den er nemmere at tage af selv.

Gelénegle med eller uden forstærkning

Gelé er et flydende produkt, som skal hærde under UV lys. UV lyset er på ingen måde skadeligt.Med gelé bliver neglene ca. 8 gange stærkere end dine egne negle!

Du vælger selv, hvordan neglene skal laves; lange, korte, naturlige, franske eller med en farve.

Jeg kan både forlænge neglen ved opbygning på skabelon, eller på tip.

 

Det er vigtigt at neglene passer præcis til din hverdag med hensyn til arbejde osv. for at de holder længst muligt. Derfor er vi altid gode til, at give råd inden påsætningen.

Under behandlingen vil du få vejledning i pleje af dine nye negle, så de holder længst muligt.

Hvor længe dine nye negle holder afhænger af hvordan du behandler dem, fugtindholdet i din egen negl, samt hvor hurtigt dine egne negle gror. Det normale er 4uger, herefter skal du enten have en opfyldning eller en aftagning. Der findes utallige bygge-géleer, så fungere det ikke med standard gele, er der med sikkerhed en gele der matcher din negls struktur.

Når dine negle er færdige kan du behandle dem præcis som dine egne negle. Dvs. du kan file på dem, tage lak af og på osv. Så du skal ingen særlige hensyn tage. Det anbefales dog altid at købe en neglebåndsolie som du kan bruge efter behov, det styrker dine neglebånd og derved dine negle så geléen holder sig pæn i længere tid. Neglen kan ikke klippes, den skal files, hvis den bliver for lang, med en grov fil der er beregnet til formålet.

En lille opfyldning: Efter 2-4 uger. Hvis du har naturlige negle skal du altid vælge en lille opfyldning. Hvis du har franske eller negle med meget nailart skal du vælge en lille opfyldning, hvis du ønsker at beholde den franske kant (eller nailarten) som den er. Dvs. man filer til og fylder op med gele der, hvor de er groet ud ved neglebåndende.

Behandlingstid: 1 time

 

En stor opfyldning: Efter 2-6 uger Her files alt gammel gelé af. Du skal vælge en stor opfyldning, hvis den hvide kant skal rykkes længere ind på neglen eller hvis du ønsker en anden farve end den du i forvejen har.

Behandlingstid: 1½ time

Hvis du er neglebider skal du regne med at dine negle skal fyldes op oftere i starten


Lash Lift – Permanent Vippebuk

MINDST 8 UGERS HOLDBARHED

Lash Lift er for dig, der ønsker flot buede vipper – uden daglig brug af vippebukker.

Glem alt om “krøllede” og frizzede vipper som ved alm. “gammeldags” vippepermanent. Med anvendelse af helt ny teknologi er Ellebana One shot en superflot, holdbar og skånsom måde at få flotte buede vipper – udviklet af dine egne naturhår.

Ellebana Lash Lift giver et smukt løft til ansigtet, og virkningen er holdbar i op til 6-8 uger. Holdbarheden kan variere, da vi arbejder med naturhår, som tager forskelligt imod)

FØR BEHANDLINGEN

Dine vipper skal være fri for mascara

Hvis du er kontaktlinsebruger, beder jeg dig om at tage linserne ud og først isætte dem igen efter 24 timer.

SELVE BEHANDLINGEN?

Under hele behandlingen ligger du på ryggen på en behagelig briks og med lukkede øjne. Dine nederste vipper isoleres med plejende eye pads. Øjnene lukkes, og Ellebana Lash Lift behandlingen startes.

Alt efter, hvordan dine egne vipper “arter sig”, arbejder jeg mig stille og roligt igennem behandlingen. Nogle vipper er mere “stride” i hårene end andre, og disse skal have lidt mere “arbejdstid” end de bløde og medgørlige.

En Ellebana One Shot Lash Lift behandling har en varighed af ca. 30 min.

EFTER BEHANDLINGEN

Dit nye Lash Lift må ikke udsættes for makeup, vand, damp, træning og sauna de første 24 timer, da behandlingen skal “sætte sig” for det mest holdbare resultat.

Dine vipper har en naturlig cyklus på ca 90 dage. Når du derfor oplever, at du taber nogle vippehår, er det, fordi de helt naturligt falder af i løsningsfasen i deres cyklus.

Eyelashextensions

Ønsker du lange, buede og fyldige vipper?

Eyelashextensions er den perfekte løsning til dig, der er træt af at lægge mascara hver morgen.

Få flotte lange vipper i løbet af ingen tid.

De kunstige vipper bliver sat på ved roden af dine egne vipper i buketter(6 eller flere hår samlet) med en lim der er stærk, godkendt og allergitestet.

Du bestemmer selv længden og kan behandle dem stort set som dine egne vipper (med lidt ekstra forsigtighed).
Holdbarheden er mellem 1-2 måneder. MEN ikke alle egner sig til at have eyelashextensions. Det kræver en vis forsigtighed når man sover, fjerner makeup, går i bad osv.

 

Den første gang du får vipper på er det vigtigt du kommer til et tjek inden for de første 14 dage. Det første tjek er gratis, men efterfølgende vil en opfyldning koste 20 -40kr. – afhængigt af, hvor mange hår der skal sættes på.

Efter et par uger kan vipperne risikere at miste lidt af bukket, især hvis man har sovet på dem. Derfor er det en god idé at have en vippebukker med varme i. Den sælges i forbindelse med behandling til 200kr.

Du må aldrig bruge en normal vippebukker, da den skader mere end den gavner.

Vi anbefaler at man efter 2 måneder får taget de gamle vipper af og sat nye på, hvis det er noget man vil blive ved at have. Aftagningen koster 160 kr, hvis man skal have nye på bagefter. Ellers koster aftagning 200 kr. og kan tage alt fra 10min til 1/2 time, afhængig af, hvor mør limen er.

 OBS: Hvis du har latex allergi er det ikke en god idé at få vipper på. Der er latex i limen. Hvis dine øjne bliver irriterede og det ikke forsvinder inden et par dage skal vipper tages af.

Man bliver nemt afhængig af de lange fyldige vipper. Derfor føler mange at deres egne vipper ryger med af når de kunstige tages af – Det gør de IKKE, hvis de bliver taget af rigtigt!

Jeg anbefaler altid at få dem taget af hos en professionel da man nemt kan blive utålmodig når man selv tager dem af og derfor kommer til at rive for hårdt, og derved få hårene med!

Ens egne vipper bliver heller ikke kortere af eyelashextensions. Hvis hårene knækker sker det, der hvor limen sidder (ved roden).

Hvis man selv forsøger sig med at tage dem af og uheldet er ude går der 14 dage-1 måned før ens egne vipper er vokset ud igen i deres fulde længde.

Plejevejledning følger med efter behandlingen.

HUSK: Kom uden Mascara på ved både påsætning og aftagning. Det påvirker øjnene hvis man gnider i dem lige inden behandlingen og det kan derfor være svært, at sætte vipperne på. Derfor er det vigtigt du fjerne make-up hjemmefra.

Er dine naturlige vipper meget lyse, kan jeg farve dem inden påsætning for 50 kr.

Efter påsætning bør du undgå:

  • At gnide og gnubbe på vipperne
  • At bruge mascara, fordi olien nedbryder limen og kan få vipperne til at løsne sig
  • At afrense vipperne med oliebaserede renseprodukter
  • Badning, solarium eller sauna i de første 24 timer efter påsætning.
  • Lange varme bade kan mindske holdbarheden.
  • Ligge med ansigtet ned i puden når du sover, da du herved kan knække vipperne.
  • At fjerne vipperne selv, da du kan risikere at knække dine egne vipper. Der skal bruges en godkendt limopløser til speciallimen
  • At bruge en almindelig vippebukker

Påsætningsvarighed:

  • Første gang: ca. 30 min
  • Opfyldning: ca. 5-15 min

Vær opmærksom på:

Husk på, at da ca. 30 % af dine egne vipper fornyes hver måneden, er det normalt, at også nogle af de vipper, hvor dine extensions sidder, vil falde af. Desuden gror vipper, ligesom hår, og derfor vil vipperne efter et stykke tid, få ”udgroning”.
Holdbarheden påvirkes også af, at nogle personer udskiller mere fedt fra huden end andre. Da fedt og olie opløser limen vil holdbarheden variere fra person til person.

Single lashes

Single Lash Extensions (Faux mink):
Eyelash Extensions med Single Lash metoden er den ideelle måde at opfylde drømmen om lange, fyldige og mørke vipper, og på den måde undgå besværet med mascaraen.
Eyelash extensions er enkelte hår der påsættes en efter en på dine egne naturvipper, og som er lavet af et meget fleksibelt nylon materiale, som fås i flere længder, kurver og tykkelser. De laves også i mink.
Mange faktorer kan spille ind med hensyn til holdbarheden, og det er meget forskelligt fra person til person hvor længe vipperne holder.
Derfor anbefaler jeg, at man får en opfyldning hver 3. uge, for hele tiden at holde vipperne pæne og fyldige.

Før påsættelsen:
Fjern alt makeup senest 15 minutter før, sådan så holdbarheden ikke mindskes
Efter påsættelsen:
Ingen pilleri i øjnene
Børst vipperne mindst muligt
Dup forsigtigt vipperne efter bad og børst først vipperne så snart de er blevet helt tørre
Ingen mascara på vipperne. Bruges der mascara alligevel, skal mascaraen fjernes med en oliefri makeupfjerner, ellers mindskes holdbarheden af dine extensions.
Undgå at sove med hovedet ned i puden.
Fjern aldrig vipperne selv. Det skader dine naturvipper og får dem til at knække. Jeg bruger en godkendt limopløser hvis du ønsker at få dine extensions af.

Godt råd: Forlæng holdbarheden på dine Eyelash Extensions og rens dagligt med en vippeshampoo for at holde skidt og snavs væk.

Vi laver også volume vipper.

 

 

Voksbehandlinger

Behandlingen bliver lavet med varm voks.

Vi vokser kun i ansigtet ..

 

 

Ansigtsbehandling

Ansigt behandling med micro teknologi, er en helt ny måde at rense sin hud på.

Maskinens små elektriske impulser, stimulerer din hud, og får den til at arbejde. Der er altså intet skadeligt eller farligt i behandlingen. Når man starter et forløb, skal man komme regelmæssigt (min. 1 gang om ugen), de første 5-8 gange, afhængig af den ønskede virkning.

Behandlingen afhjælper fine linjer omkring øjne, pande og mund – og giver huden nyt liv.

Desuden er behandlingen effektiv mod eksem, akne, pigment fejl osv.

Man vil efter behandlingen kunne opleve rødmen og sitren i huden – dette er kun positive tegn på, at behandlingen virker.

Din hud bliver renset og peelet inden behandlingen, og efterbehandlet med serum.

En behandling tager ca. 20 min. Under prislisten, kan du se hvilke rabatter der gives ved køb af flere behandlinger.

Kontakt mig evt. for nærmere information.

Behandlingerne kan også kombineres med Beauty Angel lys.

Spraytan
Guide – før, under & efter spray tan

1. Sådan gør du
For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden (eller om morgenen på behandlingsdagen). Det kan enten gøres med en bodyscrub eller handske. Det er vigtigt, at du skrubber huden over hele kroppen – også med håndklædet bagefter. Prøv så vidt muligt at undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen samt bodylotion. Det flotteste resultat opnåes med helt ren og tør hud.

Guide – før, under & efter spray tanTanning væsken du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandling og op til 6 timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad. Du bestemmer selv om du vil bade efter de 6 timer eller om du venter til dagen efter – resultatet bliver det samme.
Skal du ud samme aften, så sig det til os inden behandlingen starter, så skal vi nok sørge for at farven er super flot til samme aften. Bare husk at have sort tøj på, da farven som bekendt kan smitte lidt af indtil du har badet 😉

2. Selve behandlingen

Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele kroppen over med tanning væske. Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder. Tøjet tager ikke skade, men det vil være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittede farve går dog af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning af Tanning Danmark. Tag noget løst mørkt tøj på bagefter og hvis du er kvinde, skal du helst undvære bh.

Du vil være flot brun, når du forlader forretningen og husk farven skal sidde 6 timer, før du må bade.

Selve behandlingen tager ca. 15 min og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven, at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende.

3. Efter behandlingen
I dagene efter behandlingen er det vigtigt at man smører sin hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering og bodyscrub vil forkorte holdbarheden af farven.

Tatovering
Behandlingen udføres af Martin. Alt info om dette findes under banneret: Tatovering, højere oppe i menuen.

Make up

Skal du til fest, men har du svært ved selv at lægge din make up? Så kan du i online bookingen bestille tid til aften ellers dags make up.
Vi bliver enige om dit look, og laver en perfekt make up til lejligheden. Det tager mellem 30-40 min.

Der afholdes ofte make up kursus i klinikken – det er altid en onsdag aften, og kan have mange temaer, som fx fest, hverdags, 40+ eller smokey eyes make up. Der er prisen altid 100 kr. per deltager. Kurset vare 2 timer.

Jeg laver gerne et privat arrangement. Også gerne andre dage og tidspunkter end onsdag aften. Der er prisen 200 kr. pr. person.
og i skal være min 8 personer.
Skal jeg komme til dig og lave et kursus? Så er forholdende de samme, men det koster 250 kr. per person.

Skal du giftes, konfirmeres eller lign. så kontakt mig for særtilbud.